Toegangsbewijs RRC Braai 25 mei 2019

15.00

Volgens traditie wordt de Braai van de Rotterdamse Rugby Club georganiseerd om het seizoen af te sluiten.Ook dit jaar zullen we meer kolen op het vuur gooien om alles te laten ontbranden tot een gezellig geheel.

Vorig jaar was weer een zeer geslaagde editie. De Silent Disco zorgde voor een leuke toevoeging van de warme zomer avond! De gas BBQs zijn gelukkig afgeschaft en er hebben zich dames aan het Gril front gemeld. Tot onze blijdschap heeft de vegetarische BBQ van onze geliefde Rotterdames, jullie harten veroverd, zodat zij de grote winnaars van de avond werden. Ook dit jaar willen wij weer met maximaal 5 teams gaan strijden om de felbegeerde Braai bokaal. Ben jij al jaren een undercover braai meester en lijkt het je leuk om je braai kunsten te laten beoordelen door 200 kritische rugbyers. Dan is dit je kans, meld je aan via braai@rotterdamserugbyclub.nl

Omdat de leukste rugby club van Nederland nog steeds buren heeft, zal de Silent Disco ook dit jaar weer terug keren. Lijkt het je tof om te draaien op één van de drie kanalen, kun je ook een mailtje sturen naar braai@rotterdamserugbyclub.nl . Wij zullen ons inzetten om overdag en tijdens het eten jullie te voorzien van zwoele zomer klanken.

De Braai vind plaats op 25 mei en begint om 16:00 uur. S ’middags zal de jeugd een SIX Games spel dag hebben. Dit is natuurlijk hartstikke leuk om te bekijken, dus kom lekker vroeg en blijf lekker lang.

Prijzen toegangsbewijs:

0-4 jaar oud gratis

5-11 jaar oud €5,- (klik hier om te bestellen)

12-99 jaar oud €15,-

Familie korting;

Als je met 5 personen die de zelfde achternaam, boven de 12 jaar oud zijn en op het zelfde adres wonen dan is het 5 halen 4 betalen.

Als je met 6 personen die de zelfde achternaam, boven de 12 jaar oud zijn en op het zelfde adres wonen dan is het 6 halen 5 betalen.

Met dit toegangsbewijs, wordt er betaald voor de culinaire hoogstandjes die van de grill getoverd zullen worden.

De braai commissie
Jasper, Tristan, Roel